Νέα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος




Νέες υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με στόχο αποκλειστικά την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των 11travellers. 

Στο αεροδρόμιο τοποθετήθηκαν μεγάλα video wall σε δέκα πύλες, εταιρειών αναχωρήσεων, προβάλλοντας πληροφορίες για τον προορισμό τους, βίντεο, εικόνες και το καιρό της περιοχής. 

Ένας πρώην καθιστικός χώρος έχει μετατραπεί πλέον σε "διαδικτυακό νησί", με ανάλογο δάπεδο και φιλικά για το χρήστη υλικά. Παρέχει άνετα καθίσματα, ασύρματο ίντερνετ, βάση για φόρτιση των ηλεκτρονικών σας συσκευών και οθόνες πληροφοριών. 

Χρόνος προς τη πύλη. Μια άλλη σημαντική ενημέρωση προς τους επιβάτες, που πλέον δεν χρειάζεται να υπολογίζουν πόσην ώρα θα περπατήσουν μέχρι τη πύλη αναχώρησης. 

Ανακαίνιση στις τουαλέτες, που περιλαμβάνει τη δημιουργία σύγχρονης ατμόσφαιρας, ενίσχυση της υγιεινής με τη χρήση νέων μεθόδων και φρεσκάρισμα στην εμφάνιση των χώρων με νέα χρώματα. 

Μηχανήματα World Tracers είναι τα γνωστά μηχανήματα που προσφέρουν την αυτοεξυπηρέτηση για την ανάκτηση των αποσκευών, των καθυστερημένων αποσκευών . Λειτουργεί όπως το ηλεκτρονικό Check - in. 

Πληροφορίες με ολογράμματα. Τι μπορεί να είναι αυτό; είναι προβαλλόμενος εικόνες που σου δίνουν τη ψευδαίσθηση εικονικού υπαλλήλου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου