Το στοιχειωμένο μποτιλιάρισμα μέσα στο δάσος!


Τα νεκροταφεία αυτοκινήτων είναι συνήθως σε μάντρες,οικόπεδα ή άλλους χώρους βιομηχανικών εγκαταστάσεων.Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι ιδιαίτερη.

Δεκάδες σκουριασμένα και παρατημένα αυτοκίνητα βρίσκονται για δεκαετίες μέσα σ΄'ενα δάσος,στην περιοχή Σατιλιόν στο Βέλγιο.

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα νεκροταφεία αυτοκινήτων στον κόσμο και υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για το πώς κατέληξαν εκεί τα συγκεκριμένα οχήματα.

Σύμφωνα μ΄ένα αστκό μύθο,τα είχαν παρατήσει στρατιώτες των ΗΠΑ από το Β'Παγκόσμιο Πόλεμο,επειδή δεν μπορούσαν τη δεδομένη στιγμή να τα μεταφέρουν στις ΗΠΑ.
Σκέφτηκαν έτσι να τα κρύψουν μέσα σε ένα δάσος και κάποια στιγμή να γυρίσουν για να τα πάρουν.Αυτή η στιγμή δεν ήρθε ποτέ.

Οι ντόπιοι δεν υιοθετούν αυτή την εκδοχή και πιστεύουν ότι είναι απλά μια παλιά χωματερή οχημάτων που δημιουργήθηκε μετά τον πόλεμο.
 Στο ίδιο σημείο υπήρχαν τέσσερα νεκροταφεία αυτοκινήτων με περίπου 500 οχήματα,μοντέλα της δεκαετίας του '40.Όμως τα περισσότερα από αυτά εκλάπησαν ή τα πέταξαν οι κάτοικοι για περιβαλλοντικούς λόγους κι έτσι η περιοχή εκκαθαρίστηκε το 2010.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου