Ανακαλύψτε τα επίπεδα Αδρεναλίνης σας στην Ελλάδα.


Τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι ημερήσιες εξορμήσεις, θα ήταν πιο όμορφες αν συνδυάζονταν με λίγη δόση αδρεναλίνης, με μερικά εξτριμ αθλήματα που σας γοητεύσουν.

  • Για Ράφτινγκ στο Λούσσιο ποταμό, όπου η κατάβαση ξεκινά από τη γέφυρα του Ατσίχολου στο ποταμό Λούσιο, κάνοντας κουπί μέσα από ένα τούνελ από φυτά και δέντρα. Μια διαδρομή όπου η φύση σε οδηγεί να ανακαλύψεις κάθε σπιθαμί του ποταμού, τερματίζοντας λίγο πριν το φαράγγι του Αλφειού  στην εντυπωσιακή τοξωτή γέφυρα του Κούκου. 
  • Θαλάσσιο Κανό στη Σαντορίνη, ανακαλύψτες τις όμορφες παραλίες που δεν έχουν πρόσβασει με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια. Επισκεφτείτε τη παραλία Κάμπιας, για να κάνετε snorkeling (βουτιά με μάσκα και βατραχοπέδιλα)
  • Για καταδύσεις με μπουκάλες σε όλα τα ελληνικά νησιά, γνωρίστε τον πανέμορφο υποβρύχιο κόσμο, θαυμάστε ναυάγια, βυθισμένα αεροφάσκοι και σπηλιές, γίνεται οι μικροί εξερευνητές της θάλασσας. 
  • Για μπάντζι τζάμπινγκ, στη γέφυρα της Χαλκίδας, στον Ισθμό της Κορίνθου, στα Χανιά και άλλες πόλεις. 
Θα σας προτείναμε να φωτογραφίσετε ή να βιντεοσκοπήσετε τις στιγμές σας με επαγγελματικές κάμερες (όπως GO PRO HERO, 3+, με τα ανάλογα gadgets) και σκηνοθετήστε το δικό σας βίντεο ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου