Ποια ήταν η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία για το 2011;





Η ETIHAD AIRWAYS βραβεύτηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο στα world travel AWARDS 2011.

Η ETIHAD AIRWAYS, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ήταν η μεγάλη νικήτρια στα βραβεία World Travel Awards, κατακτώντας τη πρώτη θέση για Τρίτη συνεχή χρονιά.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ντόχα του Κατάρ, η ETIHAD AIRWAYS έλαβε το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο. Επίσης οι κριτές απένειμαν στην εταιρεία τα βραβεία της Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον Κόσμο και της Καλύτερης 

Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο για την Μέση Ανατολή.
«Αυτά τα τρία βραβεία αντιπροσωπεύουν 12 ξεχωριστούς μήνες», δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας. Επίσης ανακοινώθηκαν οι εφτά νέοι προορισμοί, η κίνηση προς λειτουργική κερδοφορία και η αγορά του 29,2% της αεροπορικής εταιρείας Air Berlin, μια σημαντική συμφωνία που δίνει πρόσβαση στην Ευρώπη σε 33 εκατομμύρια νέους επιβάτες.
«Το 2011 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για την ETIHAD AIRWAYS, κατά τη διάρκεια της οποίας αρχίσαμε να αξιοποιούμε πλήρως τα οφέλη από τις οικονομικές και επιχειρηματικές στρατηγικές που αναπτύξαμε τα τελευταία πέντε χρόνια». Ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ETIHAD AIRWAYS δήλωσε:
«Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό σε εμάς όσο οι φιλοξενούμενοι μας και θα εργαστούμε αδιάκοπα για να διασφαλίσουμε πως η εμπειρία τους με την ETIHAD AIRWAYS ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Συνεχώς ενδιαφερόμαστε να καινοτομούμε, είτε πρόκειται για την παρουσία διακεκριμένων chef στην Diamond First Class είτε φέρνοντας στις πτήσεις μας κορυφαία τεχνολογικά συστήματα ψυχαγωγίας με ασύρματη και διαδικτυακή πρόσβαση.

11traveller.blogspot.com Production

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου