Οι 5 χειρότεροι Υπάλληλοι του κόσμου.



Τελικά μήπως υπάρχουν και χειρότερα από το δημόσιο;



1.  Ο τραπεζικός υπάλληλος που συνελήφθη να βλέπει πορνό σε δελτίο ειδήσεων
Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με την αυστραλιανή οικονομία στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού 7 της αυστραλιανής τηλεόρασης, ο εκπρόσωπος τύπου της Macquarie Bank, προσπαθεί να εξηγήσει τις εξελίξεις στα επιτόκια και στον πληθωρισμό. Μετά της 1:30 όμως η οθόνη του υπάλληλου, δεν δείχνει πλέον μετοχές και γραφήματα αλλά γυμνές φωτογραφίες.
2.  Ο υπάλληλος ασφαλείας μεταφορών που έκλεψε πάνω από 200.000 αξίας σε δολάρια αντικείμενα από αποσκευές για να τα πουλήσεις στο eBay.
Ο 48χρονος υπάλληλος ασφαλείας του αεροδρομίου στο Newark το NJ, πιάστηκε να κλέβει αντικείμενα από τις προσωπικές αποσκευές των επιβατών. Μέχρι να συλληφθεί είχε κατορθώσει πουλώντας τα στο eBay να προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 200,000 δολαρίων. Ανάμεσα στα αντικείμενα που είχε κλέψει ήταν μια φωτογραφική μηχανή αξίας 47,900 δολαρίων και μια βιντεοκάμερα από το CNN.

3.  Η γυναίκα που έγραφε στο ημερολόγιο της τους τρόπους με τους οποίους κατάφερνε να αποφεύγει να δουλέψει
Μια νεαρή υπάλληλος του ξενοδοχείου Sheraton διαπίστωσε ότι είχε πού ελεύθερο χρόνο στην δουλειά της, αλλά επίσης κατάλαβε ότι θα έπρεπε να δείχνει ότι παράγει έργο για να γλιτώνει τις επιπλήξεις. Έτσι, άρχισε μανιωδώς να καταγράφει κάθε στιγμή της ημέρας της σε ένα ημερολόγιο συμπληρώνοντας τελικά 300 σελίδες. Όμως, το αφεντικό της ανακάλυψε μια μέρα το ημερολόγιο και μετά η υπάλληλος έγραφε σαν πρώην υπάλληλος.

4.  Η υπάλληλος που δανείστηκε την Ferrari του αφεντικού της και την τράκαρε.
Μια 23χρονη κοπέλα, θέλησε να ξεκινήσει μαθήματα οδήγησης και δανείστηκε το λάθος αυτοκίνητο (Ferrari)  από το λάθος ιδιοκτήτη (ο διευθυντής της). Το σκηνικό διαδραματίστηκε στην Καλιφόρνια, η 23χρονη σε μια στροφή πάτησε λιγάκι το γκάζι παραπάνω, ευτυχώς για την ίδια δεν έπαθε κάτι, αλλά το αφεντικό της σίγουρα θα έπαθε εγκεφαλικό. Ζημιά 125.000 δολάρια.

5.  Ο εργάτης αποσκευών αεροδρομίου που αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του και ξύπνησε 200 μίλια μακριά.
Ένας εργάτης στην JetBlue αποκοιμήθηκε μέσα σε ένα κάδο φορτίου και κατά λάθος βρέθηκε στη Βοστώνη. Ο εργαζόμενος πέταξε 200 μίλια μέσα στο χώρο των αποσκευών, που όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος κόλλησε μυστηριωδώς και ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους της JetBlue κατά τη διάρκεια της 37λεπτης πτήσης.




11traveller.blogspot.com Production

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου